• Spirt 1 heeft aan het eind van dit seizoen afscheid genomen van een aantal spelers en de grensrechter. Twee weken terug speelden Virgil Munsel en Mick Veldhoen al hun laatste thuiswedstrijd. Virgil heeft aan gegeven meer tijd aan zijn jonge gezin te besteden. Mick gaat volgend seizoen spelen bij CKC.
    Afgelopen zaterdag speelden Lars van der Wijngaard en Eric Jansen hun laatste minuten in de geel witte kleuren. Beide spelers gaan spelen bij vv Capelle.
    Ook van grensrechter Jan Kooij is afscheid genomen. Hij stopt met zijn werkzaamheden bij de wedstrijden van Spirit 1.
    Na afloop van de wedstrijd tegen Zuidland werden de laatste 3 nog extra toegesproken door voorzitter Henk Lammertse.
    Ter herinnering hieronder nog een aktiefoto van ieder (door René Bitter)