• Spirit 3 blijft ongeslagen

Gister stond de 3de competitie wedstrijd voor de mannen van spirit 3 op het programma.
    Zoals veel tegenstanders dit jaar is ook Hermes DVS een  onbekende ploeg voor ons.
    Het was daarom van te voren een prioriteit om van eigen krachten uit te gaan en zelf het spel te willen bepalen.

Zaterdag werd er om 13:15 verzameld op het terras van de gezelligste amateur club van Nederland (Deze titel dateert uit 2013 maar wordt nog steeds voortgezet)
    De mannen waren allemaal op tijd en de motivatie om de punten in ouderkerk te houden was goed aanwezig.

De grote afwezige was toch wel de hoofdtrainer DBN, Daniel was in een vervelende situatie gekomen door te moeten kiezen voor een bruiloft van een erg bekend persoon van zijn lieftallige echtgenote Marcella  of het leiden van zijn manschappen in de confrontatie met Hermes,
    De keuzen mocht wel duidelijk zijn……     zijn liefde voor Marcella staat zoals het hoort op nummer 1.

Assistent Victor nam zijn taak over en heeft daarbij de hulp ingeroepen van een niet onbekende van de mannen oud trainer Chris,
    Chris vond het erg leuk om weer betrokken te zijn bij het team om zo zijn steentje op de zaterdag bij de kunnen dragen.

Op naar de wedstrijd,

Voor ons speelde Jo17-1 op veld 1,   Jammer genoeg liep dat wat uit en werd er daardoor voor ons een normale warm-up bijna onmogelijk gemaakt
    om 14:15 mochten pas het veld betreden worden waardoor er nog maar 15 minuten over was voordat de wedstrijd zou beginnen,
    Gelukkig kwam de scheid met een goede oplossing door de wedstrijd een aantal minuten later te laten beginnen waardoor net het minimale gedaan kon worden om goed te beginnen.

Na het eerste fluit signaal was voor ons al snel duidelijk dat de mannen erop gebrand waren om alles te geven en snel de voorsprong te willen pakken.

6.  in een scrimmage wordt er de 1-0 gemaakt doelpunt maker Ebe, jammer genoeg is er in de actie voorafgaand een blessure ontstaan bij onze spits Danny v buuren
    zijn schouder is uit de kom en kan niet verder.

Mark molenaar vervangt Danny.

8. vrije trap tegen wordt weggewerkt geen gevaar

10.  2-0 weer is het Ebe,  na het collectief doorjagen instaat er een penibele situatie voor het doel van Hermes waar onze man in vorm van profiteert.

12. goede aanval van spirit  net geen goal

14. kans Hermes wordt weggewerkt door de defensie van Spirit

16. vrije trap Tom v Zwienen  keeper pakt de bal

23. nogmaals een vrije trap van de flank ditmaal kopt Mark Geneugelijk voorlangs.

25. Corner tegen wordt slecht weggewerkt door spirit en blijft hangen voor de 16 maar uiteindelijk geen gevaar.

35. Corner spirit schatkans voor Mike maar geen goal.

40. Kans Max de vaal, na een demarrage over de rechterflank probeert hij het zelf maar schot gaat net naast.

2 de helft

50.  Max weer een kans en weer gaat hij naast

52.  1 op 1 Mark g  keeper pakt de bal

55. 1 op 1  Molenaar  keeper pakt

75.  3-0 door  Mark m scoort uit een rebound

86. 3-1  Ebe en Tom  proberen tikki takka op het middenveld verspelen de bal waaruit Hermes snel countert en scoort

Na het laatste fluitsignaal is er opluchting en blijdschap dat de 3 de wedstrijd van het seizoen winnend werd afgesloten.
    op naar volgende week waarin de vroege uitwedstrijd tegen Msv 71  op het programma staat.