• Spirit complex wordt afgesloten na 17.00 uur

Ook het afgelopen weekend heeft onze club weer bezoek mogen ontvangen van een aantal jongeren, die het nodig vonden onze eigendommen te vernielen. Blijkbaar is het “open deuren beleid” welke enkele jaren geleden is ingezet door het bestuur niet voor een ieder weggelegd. Helaas heeft het bestuur dan ook moeten besluiten vanaf maandag 20 december het complex iedere avond vanaf 17.00 uur af te sluiten voor iedere bezoeker. Ook geldt er een algeheel toegangsverbod van ’s avonds 17.00 uur tot ’s morgens 9.00 uur. Hierop zal streng gecontroleerd worden. Het bestuur vindt het jammer dit besluit te moeten nemen, omdat ze ook weten dat heel veel jongeren heel veel plezier beleven op ons complex en wel goed om kunnen gaan met onze eigendommen. Helaas moeten hier dus weer de vele goeden onder de kwaden lijden.

Het complex van Spirit wordt bewaakt door meer dan 20 zichtbare en onzichtbare camera’s. Hiermee is 24/7 inzichtelijk wie er zich op ons complex begeeft.