• Spirit heeft meer dan 1000 leden!

Dat Spirit een enorm snel groeiende vereniging is wisten we wel. Vijf jaar geleden in 2013 hadden we al 850 leden, een aantal waar we enorm trots op waren. Zeker gezien de omvang van het dorp Ouderkerk a/d IJssel, met nog geen 5000 inwoners. Toch zagen we dat de aanwas steeds groter werd en ieder jaar groeiden we met tientallen leden. Todat vorig jaar rond deze tijd het aantal van 980 leden bereikt werd. Dan zou het toch wel erg mooi zijn wanneer we de magische grens van 1000 leden konden halen. En dat is inmiddels een feit: een aantal weken geleden werd het 1000e lid bij Spirit in Ouderkerk ingeschreven. En inmiddels staat de teller zelfs al weer op 1015!

En ja, daar moet aandacht aan besteed worden. Probleem was echter dat er 2 formulieren tegelijk binnen kwamen, dus wie was nu echt de duizendste? Het bestuur heeft dan ook besloten om beide nieuwe leden in het zonnetje te zetten en aan te merken als duizendste lid van onze prachtige voetbalclub. Ze zullen op zaterdag 20 oktober beiden Pupil van de Week zijn bij de wedstrijd Spirit-DCV en zullen voorafgaand aan de wedstrijd nog even vanaf de middenstip in het zonnetje gezet en toegesproken worden door de voorzitter:

Lid 999,9: Nikki Noorlander
    Nikki vind het heel leuk maar ook heel spannend dat ze pupil van de week is. Nikki speelt in MO11-2 en haar favoriete club is Ajax. Haar favoriete speler is Lieke Martens en haar droom is om te spelen in het Nederlandse vrouwenvoetbalelftal.

Lid 1000,1: Daan Mul
    Hij speelt in JO10-5 en zijn favoriete club is Feyenoord.
    Zijn favoriete voetballer is Cristiano Ronaldo en hij droomt ervan om bij Feyenoord te spelen

We zijn met zijn allen trots op deze mooie mijlpaal!