• Spirit JO13-1 kampioen en promoveert naar 2e Divisie

Spirit JO13-1 is 27 november 2021, eerder dan zelf verwacht, kampioen geworden van de Hoofdklasse F voor JO13-teams! Slikkerveer JO13-1 werd thuis met 6-0 verslagen, en daarmee boekte de ploeg in de 8e competitiewedstrijd de 8e competitie-overwinning. De enige overgebleven concurrent die het team nog had kunnen bedreigen verloor onverwachts van een laag geklasseerd team en daarmee is Spirit de zeer terechte kampioen.

Spirit JO13-1 promoveert daardoor voor het eerst naar de Landelijke 2e Divisie, dat, als corona verder geen roet in het eten gooit, na de winterstop dient te starten.

Trainers Jan de Vrij en Harry Spreeuwenberg kregen daarmee ook een vervroegd verjaardagcadeautje, beide trainers hopen namelijk zondag hun verjaardag te vieren. Maar ook elftalleider/trainer Remko Advocaat en trainer Elie Rook vierden uiteraard met de jongens bij Spirit feest. De jongens die het allemaal zeer knap hebben gedaan, Wessel, Dean, Beau, Milan, Jayden, Niek, Timo, Bart, Djoy, Thomas, Toby, Jair, Rayvano en Ferry, allen van harte gefeliciteerd met deze voor Spirit JO13 unieke prestatie!

De kampioenswedstrijd is terug te kijken op ClubTV vv Spirit.