• Spirit JO19-1 (opnieuw) en JO14-2 kampioen

    Het is Spirit JO19-1 dit seizoen opnieuw gelukt om kampioen te worden. In de najaarreeks werd de titel behaald in de Landelijke 3e Divisie, nu was het in de voorjaarreeks opnieuw raak in de Landerlijke 2e Divisie! Spirit JO19-1 had een ruimte voorsprong opgebouwd en had 3 kansen om kampioen te worden. Thuis werd onder het oog van veel publiek de 1e mogelijkheid meteen gegrepen. Olympia JO19-1 werd met 2-0 dikverdiend geklopt, zodat het feest los kon barsten. Een meer dan uitstekende prestatie van onze hoogste jeugdteam!

    Ook Spirit JO14-2 werd kampioen. In een rechtstreeks duel met concurrent FC Oudewater JO14-1 moest thuis gewonnen om de voorjaarsreeks te winnen. Na veel kansen en een gemiste penalty lukte dit uiteindelijke in de slotminuut van de wedstrijd, 2-1. Een mooie prestatie!

    Spirit JO13-1 en JO15-2 zijn ook nog in de race voor de titel. Spirit JO13-1 moet dan in het slotduel op zaterdag 25 mei af zien te rekenen met en bij Nieuwerkerk JO13-1, dat nu nog met 2 punten voorsprong in de Hoofdklasse aan de leiding gaat. Spirit JO15-2 moet nog 2 duels in actie komen en ontmoet daarin nog een van de concurrenten om de 1e plek. Bij winstpartijen kunnen zij zich kampioen noemen.