• Spirit start samenwerking met Patrick

  VV Spirit gaat een nieuwe samenwerking aan met kledingpartner Patrick. De club uit Ouderkerk aan den IJssel, die momenteel ruim 1200 leden telt, ziet in deze samenwerking een unieke mogelijkheid zich niet alleen op het veld te onderscheiden, maar ook daarbuiten met een professionele uitstraling.

  Spirit heeft altijd het doel om te blijven groeien. Daarom is zorgvuldig gezocht naar een kledingpartner die de waarden en identiteit op de best mogelijke manier kan vertegenwoordigen. Met Patrick is de perfecte match gevonden.

  Patrick heeft een indrukwekkende staat van dienst als het gaat om het leveren van hoogwaardige sportkleding en -uitrusting. Hun toewijding aan kwaliteit, innovatie en prestaties sluit naadloos aan bij de ambities van Spirit. Samen met Patrick zal Spirit spelers, coaches en stafleden voorzien van de perfecte outfit op maat.

  Leden van VV Spirit krijgen ook toegang tot exclusieve voordelen en kortingen. Dit betekent dat leden niet alleen deel uitmaken van een geweldige club, maar ook kunnen profiteren van de samenwerking met kledingpartner Patrick.

  De samenwerking met Patrick ziet Spirit als een nieuw hoogtepunt in haar bestaan, en zal de club nog verder helpen in haar ambities.

  Op de foto: Henk Lammertse (voorzitter vv Spirit) en Karel de Bruyne (Head of Sales Team United/Patrick)