• In de 1/8 finale van het bekertoernooi heeft Spirit voor een stunt gezorgd. Op bezoek bij BVCB zegevierden de Ouderkerkers met 2-4.
    De statistieken waren vooraf gezien niet in het voordeel  van Spirit. Spirit wist in het (recente) verleden niet te scoren op Sportpark Sporthoek in Bergschenhoek.
    Op de door de weekse avond werd de bekerwedstrijd dan ook als een veredeld oefenpartij gezien, met als opdracht fit te blijven. Er staan immers in de strijd tegen degradatie veel belangrijkere wedstrijden voor de deur.
    Spirit kwam tot 2 keer toe op achterstand. Maar met veerkracht en mooie doelpunten trok Spirit de wedstrijd alsnog naar zich toe. Ruben Slooff en Lukas Bos maakten de gelijkmakers. Stefan Bitter zette Spirit op voorsprong. Tjerk de Kogel besliste vlak voor tijd met een afstandsschot de wedstrijd definitief.

• Vooraf gezien:
    Dinsdagavond speelt Spirit in Bergschenhoek de 1/8 finale voor de beker tegen BVCB.
    BVCB komt dit seizoen uit in de 1e klasse, waar het momenteel op de 5e plaats staat.
    In de beker poule eindigde BVCB op de 1e plaats. Er werd gewonnen van Noordorp (3-1) en Berkel (3-0). Op bezoek bij EMM’21, een 2e klasser, werd het 2-2. In de 1e afvalronde trof BVCB op eigen veld Linschoten, dat uitkomt in de 4e klasse. BVCB won met 7-1. In de 2e ronde moest de aankomende tegenstander van Spirit op bezoek bij Heinenoord (2e klasse). In de gelijknamige plaats werd met 0-1 gewonnen. In de vorige ronde lootte BVCB weer een thuiswedstrijd. FC Zoetermeer (4e klasse) werd met 5-2 verslagen.
    Spirit eindigde in de bekerpoule op de 2e plaats. Er werd gewonnen van DCV (2-1) en DONK (3-5). Op bezoek bij 1e klasser RKDEO werd met 2-1 verloren. In de 1e ronde was Spirit vrij geloot. In de 2e ronde moest Spirit op bezoek bij NSV’46. Tegen de ploeg uit de 4e klasser werd het 1-3. Ronde 3 was voor Spirit weer een uitwedstrijd. Op bezoek bij Rotterdam United werd een 0-6 overwinning geboekt.
    BVCB en Spirit hebben ook een competitie verleden. De oudste ontmoeting was in 1992-1993. Daarvan is geen uitslag bekend. De 4 onderlinge wedstrijden die volgden, werden allemaal gewonnen door BVCB. Spirit wist daarin niet te scoren. Het werd 2 keer 1-0 en 2 keer 3-0. In 2020-2021 verloor Spirit in Bergschenhoek een vriendschappelijke wedstrijd met 1-0.
    De wedstrijd BVCB tegen Spirit begint dinsdag om 20.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Roeleveld.

• Volgende wedstrijden: (onder voorbehoud)
    Zaterdag 16 maart: Rijsoord - Spirit (competitie), aanvang 14.30 uur
    Zaterdag 23 maart: Spirit - De Zwerver (competitie), aanvang 15.00 uur
    Zaterdag 30 maart: Spirit vooralsnog vrij
    Zaterdag 6 april: Spirit - EBOH (competitie), aanvang 15.00 uur
    Zaterdag 13 april: Spirit vooralsnog vrij
    Zaterdag 20 april: Spirit - cvv Zwervers (competitie), aanvang 15.00 uur
    Zaterdag 27 april: Spirit vooralsnog vrij
    Zaterdag 4 mei: Alexandria'66 - Spirit (competitie), aanvang 15.00 uur
    Zaterdag 11 mei: Spirit - VVGZ (competitie), aanvang 15.00 uur
    Zaterdag 18 mei: Oranje Wit - Spirit (competitie), aanvang 14.30 uur
    Zaterdag 25 mei: Spirit - De Alblas (competitie), aanvang 14.30 uur.