• Spirit en SVS hebben op het koude, winderige en natte sportpark in Ouderkerk met 1-1 gelijk gespeeld. Of daar iemand tevreden mee was, is te betwijfelen. Want beide ploegen schieten niets op met de puntendeling. Aan de andere kant verdiende deze wedstrijd ook geen winnaar. Beide ploegen kregen kansen, benutte niet hun grootste kans en hadden beide grote fasen van slecht spel met foute passes en verkeerde keuzes.
  Uiteindelijk wist eerst SVS het doel te vinden en moest Spirit alles in het werk stellen om de wedstrijd niet te verliezen. Met extra aanvallende spelers kwam een klein kwartier voor tijd de gelijkmaker. Mick Veldhoen kopte de bal over de Capelse doelman.
  Toch is er wel goed nieuws te melden vanuit het Spirit kamp. Donderdag trainde Stefan Bitter weer mee en maakte hij zaterdag zijn rentree na een wekenlange blessure en zat Kevin Kriek op de bank na een week ‘vaderschapsverlof’. Trainer Richard van Cappellen zal volgende week weer keuzes kunnen gaan maken met welke basis hij zal gaan starten tegen Vitesse Delft, dat volgende week om 15.00 uur in Ouderkerk Spirits tegenstander is.

 • Klik  HIER  voor meer foto's van de wedstrijd (door René Bitter)

  Vooraf gezien:
  Zaterdag speelt Spirit thuis tegen SVS uit Capelle. SVS staat op de 9e plaats, 2 punten achter op Spirit. Voor beide ploegen dus een belangrijk duel. Voor Spirit is het van belang verder afstand te nemen van de onderste helft van de competitie en aansluiting te houden met de bovenste middenmoot. SVS heeft de punten hard nodig om niet in de zone van degradatie te belanden. Het verschil met de degradatieplaatsen is slechts 4 punten.
  SVS speelt sinds 2002 met een zaterdagteam en promoveerde 2 seizoenen geleden voor het eerst naar de 2e klasse. Als debutant eindigde de Capelse ploeg vorig seizoen op de 6e plaats.
  Vorige week won SVS met 2-1 van Vitesse Delft. Spirit won met de zelfde cijfers bij SSS. Beide ploegen kwamen dinsdagavond in aktie voor de Palace Casino Cup. Spirit won na strafschoppen van Capelle. SVS verloor thuis met 2-4 van TOGB (zo).
  De wedstrijd Spirit ?? SVS begint zaterdag om 15.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Hilgersom.

 • Voorlopige programma:
  Zaterdag 08-12: Spirit - Vitesse Delft (competitie), aanvang 15.00 uur
  Zaterdag 15-12: CWO - Spirit (competitie), aanvang 14.30 uur
  Winterstop

  Contact: spirit.mail.voor.eric@gmail.com