• Donderdag 6 januari (dag 1)

  Spirit VR 1 en 2 zijn donderdag 9 januari in alle vroegte op trainingskamp gegaan. Bestemming was het Spaanse Benidorm. Het gezelschap bestond uit 23 speelsters van VR1 en VR2 en 8 stafleden. Vanaf Rotterdam-The Hague Airport vertrokken naar het zonnige zuiden.

 • Na een soepele vlucht en prima busreis arriveerde zij in een prachtig hotel. Na de lunch begaf de groep zich naar het strand. Onder een goed vertoevend zonnetje hadden Manon en Danique 4fun-spelletjes uitgezet. Een aantal dames hadden daarvoor al het water van de zee getest. Naar eigen zeggen viel de temperatuur reuze mee.

  Na een aantal fanatieke speelrondes met een aantal scheidsrechterlijke dwalingen was het tijd voor vrije tijd. De meesten verkozen het terras in ‘t zonnetje. 

  •  ’s Avonds was er na een heerlijke maaltijd tijd voor een spel- en quizavond,  voorbereid door Esmee, Anna en Danique. In een ‘eigen’ ruimte met bar en muziek (verzorgd door DJ Def) werd een spannende strijd gestreden. De mannenstaf won tot hun eigen verbazing. 

  • Daarna was het tijd voor de nachtelijke rust. Er kon lekker nagenoten worden van de 1e dag.  

  • Vrijdag 7 januari (dag 2)

   Op de 2e dag van het trainingskamp in Benidorm begonnen de Spirit Vrouwen na het ontbijt aan een ochtendtraining. Op een paar minuten lopen van het hotel trainden ze op een prachtig complex  in het zonnetje met zicht op de heuvels rondom Benidorm. Na een warming up en een dynamische pass-trap vorm werden er een 3 tegen 3 omschakeloefening  en afrondvorm afgewerkt. De training werd afgesloten met een eindpartij. Na anderhalf uur vertrok het gezelschap terug naar het hotel voor de lunch. 

  • In de middag konden de speelsters zelf hun middag invullen. Sommigen kozen voor een avontuur op de elektrische step, een groep ging paddelen terwijl anderen genoten van het zonnetje. In de avond werd er gegeten in een tapasbar in ‘t oude centrum. 

 • Zaterdag 8 januari (dag 3)

  Op de laatste volle dag stond er in de ochtend een beachvolleytoernooi gepland. De zon scheen volop en onder de zomerse klanken van onze deejay Def werden met 6 teams op 2 velden 4 speelrondes afgewerkt. Zoals altijd ging het er fanatiek aan toe en werden de spelregels hier en daar naar eigen inzicht toegepast. Onbekend wie de uiteindelijke winnaar was, maar daar ging ’t die ochtend niet om.

  Een aantal bikkels namen daarna een duik in de zee en teruggekomen bij het hotel ging een grote groep het zwembad in waar het water ook nog aan de frisse kant was. 

 • Na de lunch was het tijd voor relaxen om ons op te maken voor de middagtraining. Daar werd een toernooi afgewerkt eindigend met pingels.

  • Na het avondmaal kreeg iedereen wat tijd om te ontspannen. 

  • Zondag 9 januari (dag 4)

   Op deze laatste dag stond een vrije ochtend op het programma. Aan het eind van de middag wordt de terugvlucht genomen. Rond 20.00 uur zal hun vliegtuig op Schiphol weer landen. De dames en heren van de Vrouwenselectie kunnen terugkijken op een zeer geslaagd trainingskamp.

   Iedereen hoopt dan ook dat ze weer snel mogen gaan trainen en voetballen. 

 • Alle speelsters en stafleden willen de volgende sponsors bedanken voor dit zeer geslaagde trainingskamp:

  - De Zwart Grondverzet                      

  - V.O.F. Speksnijder-Heuvelman

  - LéVos v.o.f.

  - Kik Sales Automotive

  - Techhandel-Mudde

  - E.P. Stevedoring B.V.