• Spirit wint met behoorlijke uitslag van vv Schoonhoven

Geschreven door Pepijn Borreman

Afgelopen zaterdag speelde Spirit tegen vv Schoonhoven. Het begon allemaal in de kleedkamer: Wesley en Mark bespraken met ons de tactiek en de opstelling. De opstelling was Noah op goal; Pepijn, Lucas P en Yessin in de verdediging; Joshua, Jaicey en Dex op het middenveld en Lucas vD in de spits. Daarna gingen we warmlopen. Het veld was glad, dus we moesten goed opletten. Na de warming up ging de wedstrijd van start. Kort na de aftrap scoorde Schoonhoven: 1-0. Vlak daarna scoorde Lucas vD met een mooie kopbal. We hadden nog een paar kansen, maar deze gingen er niet in.

In de time-out werden Lucas P en Pepijn gewisseld en kwamen Esra en Akos er in. We kregen behoorlijk wat kansen maar er ging er geen één in.

Het werd rust, we dronken wat en Wesley en Mark vertelden hoe het ging en wat we beter konden doen. Meteen na rust scoorde Pepijn, nadat de keeper de bal los liet. Dit was de start van een goede 2e helft. Wij hadden veel kansen, maar ook Schoonhoven kreeg wat kansjes.

Door 3 doelpunten van Lucas vD, 2 van Yessin en 1 van Akos liep Spirit uit naar een 1-8 overwinning. Meteen na de 8e goal floot de scheidsrechter af en gingen de punten mee naar Ouderkerk.

We gingen blij naar huis. Hopelijk winnen we volgende week tegen Alexendria ook!