• Spirit zoekt “kleding winkel“ medewerkers

Het heeft even geduurd maar de nieuwbouw van de kleding winkel is klaar. Een mooie ruimte waar je alle Spirit-items (trainingspakken / jassen / trainingssets / tassen / presentatiepakken etc.) kunt bekijken en passen in ons pashok. Ook kunnen hier de kousen (geel-wit / blauw / wit) gekocht worden. En niet te vergeten, onze fan artikelen (de shawl, cap en muts) zijn hier verkrijgbaar.Voor een paar uurtjes op de donderdagavond en zaterdagochtend zijn we opzoek naar enthousiaste vrijwillige medewerkers die onze leden willen helpen met de juiste maat te laten passen voordat ze de bestelling doen in de webshop.

Lijkt je het leuk om te helpen in de kleding winkel??. stuur dan een mail naar kleding@vvspirit.nl of bel naar Jeffrey: 06-42235889

Kledingcommissie v.v. Spirit, Jeffrey en Richard

Ook benieuwd?? Kom gerust is een kijkje nemen in onze Spirit Shop!

De openingstijden zijn:

Donderdag: 18.30 tot 20.30 uur