• Vanaf 1 april beginnen we bij v.v. Spirit in samenwerking met de KNVB met het opleiden en begeleiden van een nieuwe groep vrouwen voor onze technische staf. Vrouwen die het leuk vinden om met elkaar jongens en meisjes doordeweeks te trainen en/of op zaterdag te leiden.

    Het doel is om in het volgende seizoen 2023-2024 veel nieuwe vrouwelijke gezichten op de velden te hebben staan, die een bijdrage willen leveren aan het met plezier beter leren voetballen van onze jongens en meisjes.

    We zoeken trainers, leiders, wedstrijdleiding, vrouwen met een geel-wit hart. We zoeken familie, moeders, bekenden, spelers en speelsters uit onze elftallen om bij onze gezellige dorpsvereniging (maar met regionale uitstraling) te komen. Een sociale vereniging die waarden en normen hoog in het vaandel heeft staan en waar spelplezier en prestatie hand in hand gaan. Voetbalervaring is niet vereist, we leren jullie zelf hoe de jeugd te trainen en te leiden.

    De groep vrouwen wordt door ervaren trainers van v.v. Spirit en de KNVB opgeleid en daarna op het veld verder begeleid.

    Dus houd je van nieuwe dingen leren, plezier maken, onder de mensen zijn, kinderen iets leren en een leuke tijd bezorgen, de bal, groen gras, kunstgras, felle lampen, snerpende fluit, enthousiaste stemmen, regen, zon, winnen, verliezen, gelijkspelen?

    Stuur dan een mailtje of bel naar Ingrid Snijders (06-22914953) of Linda Zeedijk (06-30573373). Zij gingen jullie al voor als vrouw in een voetbaltechnische functie bij vv Spirit.