• Sponsoractie Plus Vergeer van start

Als meest verantwoorde supermarkt staat Plus Vergeer klaar voor onze buurt. Daarom kunnen klanten vanaf nu gaan sparen voor clubs en verenigingen in hun buurt. Met deze spaaractie gaat Plus duizenden clubs en verenigingen een (financieel) steuntje in de rug geven. Doe mee en spaar je club gezond!

Van 5 september t/m 13 november ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten een sponsorpunt. Dit is een voucher met een unieke code. Deze unieke code kun je activeren op de actiesite en vervolgens bepaal je zelf aan welke club of vereniging je de sponsorpunt(en) schenkt. Wij zouden het natuurlijk geweldig vinden wanneer u dit doet voor vv Spirit. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro's dat oplevert voor de kas van onze club!

Vindt u het desondanks toch lastig: vraag altijd uw sponsorpunten op bij de cassière of op het zelfscan apparaat en lever uw punten in in de speciaal daarvoor bestemde pot op de bar bij Spirit. Wij zullen er dan voor zorgdragen dat uw sponsorgeld op de juiste plek terechtkomt: uw cluppie Spirit