• Sponsoring

 • Public relations en sponsoring. Beide begrippen, onlosmakelijk met elkaar verbonden en elkaar ondersteunend, zijn in de huidige tijd volkomen ingeburgerd bij sportverenigingen en zijn nodig om de reguliere inkomsten uit contributie en kantineomzet aan te vullen. Bij onze vereniging is dat niet anders. In overleg met het bestuur en met inachtneming van gestelde voorwaarden door sponsors stelt de sponsorcommissie jaarlijks de verdeling van de sponsorgelden vast. Het bestuur heeft hierbij de beslissende stem. 

  Voor het uitvoeren van alle zaken rond sponsoring en public relations is de sponsorcommissie in eerste instantie verantwoordelijk. Zij  tracht door middel van mondelinge en schriftelijke benadering van het bedrijfsleven en andere instanties belangstelling te wekken voor een vorm van sponsoring aan onze club. Daarnaast heeft de commissie tot taak de belangen van de reeds bestaande relaties te behartigen en zo mogelijk te intensiveren. 

  Voor het bereiken van de doelstelling - EXTRA INKOMSTEN - staan de commissie een aantal vormen van sponsoring ter beschikking:

  • Reclamebord in diverse afmetingen, langs het hoofdveld of langs het speciale “damesveld”. Prijzen variëren afhankelijk van afmetingen (altijd meervoud van 3 meter). Voorbeeld bord van 3 meterkost 250 euro per jaar en een bord van 6 meter 475 euro per jaar. Dit is incl. produktie en ontwerpkosten van het bord.
  • Weblink: een logo met link naar jullie website vanaf de homepage van onze website (meer dan 400 bezoekers per week). Kosten 100 euro per seizoen
  • Wedstrijdbal voor een thuiswedstrijd van Spirit 1 heren (100 euro) of Dames 1 (75 euro) inl. reclame op de balzuil en via de omroepinstallatie en programmaboekje
  • En als klapstuk: wij gaan over tot het aanschaffen van een groot LED scherm welke langs het hoofdveld komt te staan. Dit scherm zal tevens als scorebord dienen en zal de gehele zaterdag van 8.30 uur tot 19.00 uur aanstaan. Hierop kan uw reclame minimaal 1 keer per uur ca. 15-20 seconden worden uitgezonden. Hierbij is het ook mogelijk de reclame-uiting iedere week aan te passen naar bijvoorbeeld een aanbieding van de week of een kort filmpje. Deze nieuwe sponsorvorm kunnen wij aanbeden voor 300 euro per jaar. In combinatie met een reclamebord wordt dit verlaagd naar 250 euro per jaar
  • Tevens hebben we diverse mogelijkheden tot shirtsponsoring van diverse teams, maar dit is altijd maatwerk en afhankelijk van het team. Wanneer u hier belangstelling voor heeft, kunnen wij u een op maat geleverd voorstel doen.

  Daarnaast hebben wij  nog onze businessclub Vrienden van Spirit (OVVS). Hierbij streven wij om een aantal activiteiten per jaar te organiseren met alle leden van deze club (sponsors). Dingen die we al gedaan hebben zijn o.a. een mosselavond, bezoek wedstrijden eredivisie, BBQ, voetbaltoernooi voor teams van onze sponsors etc. Een lidmaatschap kost 500 euro per jaar. Hiervan is het streven om minimaal de helft te besteden aan de activiteiten van de businessclub zelf.  

   Wij kennen 4 niveau’s van sponsors:

  1. Hoofdsponsors: sponsorbedrag minimaal 5000 euro per jaar
  2. Topsponsors: sponsorbedrag minimaal 2500 per jaar
  3. Stersponsors: sponsorbedrag minimaal 1000 euro per jaar
  4. Overige sponsors

  Vanaf het niveau stersponsor bent u automatisch lid van de Businessclub OVVS.

  Voorbeeld: U neemt een pakket sponsoring bij ons af van

  • Reclamebord 6 meter (€475)
  • Led bord reclame (i.c.m. reclamebord) (€250)
  • Weblink (€100)
  • Wedstrijdbal Heren 1 (€100)
  • Wedstrijdbal Dames 1 (€75)
  • Lidmaatschap OVVS (GRATIS!!)

  U kunt contact met de sponsorcommissie opnemen via het e-mailadres: sponsorzaken@vvspirit.nl