• Sport mee voor het goede doel met My Move

Beste Voetballers van Spirit,

Graag willen wij even jullie aandacht.

Wij, het team van sportschool MyMove, organiseren in de periode van 14 december t/m 24 december een inzamelingsactie. Onder de naam "MyMoveGetsSerious" zetten wij de deuren open voor leden en niet-leden van onze club. Om het allemaal nog leuker te maken hebben wij zelfs een non-stop 24-uurs opening op vrijdag 14 december 19.00 uur t/m zaterdag 15 december 19.00 uur.

Tijdens deze 24 uur hebben wij een vol programma. Live dj, live muziek, leuke sportclinics en een cursus. Uiteraard is onze fitnesszaal ook geopend voor individuele trainingen. Op vrijdagavond worden onze sporters muzikaal begeleidt door DJ Gremma, jullie allemaal wel bekend! Op zaterdagmiddag van 17.00 ?? 19.00 uur is er een afsluitborrel bij MyMove. Tijdens de borrel wordt de muziek verzorgd door Dj Joe Bailar, bekend van Amsterdam Dance Event. Hoe leuk zou het zijn om jullie met het hele team te mogen ontvangen. Zet je eigen challenge op met je team of doe mee met één van onze sportclinics. Heb je geen zin om te sporten kom dan gewoon langs voor een gezellig drankje of voor onze playstation- competitie.

Heb je een leuk idee samen met je team stuur dan een e-mail naar diana@mymove.nl. Alle opbrengst gaat naar "reanimeren in Nederland". Op deze manier kunnen we samen levens redden. Wij hopen op jullie sportieve bijdrage,

Team MyMove