• Start reguliere trainingen jeugd

De start van de (reguliere) jeugdtrainingen wordt met een week uitgesteld, ondanks dat de eerste beker/competitiewedstrijden reeds op 31 augustus 2019 door de KNVB zijn ingepland. Deze trainingen starten nu vanaf maandag 2 september 2019.

Hiertoe is besloten aangezien nog meerdere coördinatoren, trainers en spelers vanwege vakantie afwezig zijn en/of nog niet alle trainingsgroepen zijn voorzien van voldoende trainers.

Wel is het mogelijk om al vanaf maandag 26 augustus te gaan trainen, maar alleen indien dit door de desbetreffende trainer nadrukkelijk met het desbetreffende team wordt gecommuniceerd. Zo starten de JO8/9/10-teams op donderdag 29 augustus 2019.

Maar bij geen bericht vanuit de trainers starten de reguliere trainingen dus vanaf maandag 2 september 2019 conform het trainingsschema zoals op deze site bij 'Club Info - Trainingen' is gepubliceerd.

Zaterdag 24 augustus 2019

Voor zaterdag 24 augustus 2019 zijn de kunstgrasvelden beschikbaar. Per tijdsblok staat een veld voor 2 teams gereserveerd. Met kan dan onderling tegen elkaar spelen of elk team afzonderlijk gaan trainen. Voorwaarde is wel dat een leider daarbij aanwezig is. Volledige teambezetting is dus niet nodig.

Mocht een team hier geen gebruik van willen maken, gelieve dan graag je team afmelden bij de desbetreffende wedstrijdsecretaris.