• Thuistoernooien

Op zaterdag 8 juni 2019 organiseert VV Spirit uit Ouderkerk aan den IJssel weer haar jaarlijkse ING-toernooi.

We spelen een toernooi voor JO11/JO10, JO9/JO8 en ukken. Er zal gespeeld worden in een poule van 5 teams zodat ieder team 4 wedstrijden speelt van 20 minuten.

Voor het eerst organiseren we ook aparte poule voor meiden teams, namelijk MO9 en MO11

Het JO7, JO8, JO9, MO9 en MO11 toernooi wordt gespeeld in de ochtend van 9.00 tot 12.00 uur.

Het JO10 en JO11 toernooi wordt gespeeld in de middag vanaf 13.30 tot 16.30 uur.

Elk team ontvangt een mooie beker en elke speler een medaille.

Heb je interesse om deel te nemen aan dit gezellige toernooi bij de leukste club van Nederland stuur dan even een mailtje naar thuistoernooienspirit@hotmail.nl

Voor meer informatie:

Thuistoernooien

Uiteraard hebben wij ook voldoende teams beschikbaar om in te schrijven op jullie toernooi.

Met vriendelijke groet,

Toernooicommissie