• Tiendweg West afgesloten van 15 maart tot medio april

  In opdracht van het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard voert aannemer Dura Vermeer uit Rotterdam een wegreconstructie uit aan Tiendweg west in Ouderkerk aan den IJssel.

  Om de Tiendweg west toekomstbestendig te maken is de afgelopen maanden gewerkt aan het vervangen van oude bruggen voor nieuwe duikers. Deze werkzaamheden zijn afgerond en nu gaan we met de rijbaan aan de slag. Ter voorbereiding is het hoogheemraadschap op dit moment al begonnen met het vervangen of verbeteren van de beschoeiing. 

  De werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden:

  - Verwijderen van de toplaag en aanbrengen van nieuw asfalt;

  - Het ophogen van lage weggedeeltes en verbreden van de wegfundering;

  - Maken 2 passeerplaatsen, waarvoor de weg verstevigd wordt d.m.v. houten damwanden.

  Start werkzaamheden

  Op dit moment zijn de voorbereidingswerkzaamheden gestart. De start van de uitvoerings-werkzaamheden is op 15 maart. De werkzaamheden duren naar verwachting tot medio april 2021, afhankelijk van de weersomstandigheden. De weg is dan afgesloten voor alle verkeer.

  Tiendweg west afgesloten

  Voor de werkzaamheden is het noodzakelijk dat de weg geheel wordt afgesloten voor fietsers en voetgangers. De weg is te smal om met de fiets of te voet veilig langs de werkzaamheden te komen. Als u als gebruiker op een van de percelen langs de weg moet zijn, is dit af te stemmen met de uitvoerder.

  Er is een omleidingsroute ingesteld voor de periode dat de Tiendweg West is afgesloten. Zie hiervoor onderstaande kaart.