• Contract trainer Richard Van Cappellen met 2 jaar verlengd

  Op zaterdag 6 april, voorafgaand aan de wedstrijd tegen het Vlaardingse CWO, hebben het bestuur van Spirit en Richard van Cappellen de overeenkomst getekend waardoor Van Cappellen na dit seizoen nog 2 seizoenen verbonden is aan de zaterdag 2e klasser uit Ouderkerk a/d IJssel.

  Al gedurende de winterstop hebben partijen aan elkaar uitgesproken graag met elkaar verder te willen, maar de details van de overeenkomst moesten nog verder uitgewerkt worden. Van Cappellen stapte aan het einde van het seizoen 2016/2017 in als relatief beginnende trainer. Hoewel degradatie toen niet voorkomen kon worden, promoveerde de mooie club met meer dan duizend leden, het jaar daarop al weer terug naar de 2e klasse.

  "Richard is een zeer talentvolle trainer en is uitstekend in staat zijn groep te motiveren. Daarnaast zien wij ook nog veel groeipotentieel in hem. Reden dat we een beetje van onze gewoonte afgestapt zijn om alleen maar 1 jarige contracten aan te bieden", aldus Henk Lammertse voorzitter en Jan Willem Baas, bestuurslid Technische Zaken. "Daarnaast had Richard aangegeven graag verder te willen investeren in de huidige groep en ook van zijn kant vertrouwen hierin uit te spreken door een meerjarig contract aan te gaan. Bovendien is het een echt clubmens en een zeer representatieve trainer voor onze club".

  Spirit won afgelopen zaterdag met 3-0 van CWO, en binnen de club leeft zelfs de gedachte dat nacompetitie niet geheel uitgesploten is. " De komende 5 wedstrijen gaan we ons uiterste best doen dat te halen", aldus een zeer gemotiveerde Van Cappellen na het tekenen van zijn nieuwe overeenkomst.  

   

  (op de foto van Links naar Rechts: Jan-Willem Baas (bestuurslid Technische Zaken), Richard van Cappellen en Henk Lammertse (voorzitter)