• Tru Marine nieuwe Topsponsor met oog voor de Dames

    Dat Spirit een levendige vereniging is, is wel bekend binnen de wijde regio. Dat dit gevolg heeft voor het aantal leden is ook helder. Maar ook steeds meer (grote) sponsors hebben de voetbalclub uit Ouderkerk weten te vinden om met financiële ondersteuning de club tot een bloeiende en aantrekkelijke vereniging te maken.

    De komende dagen gaan we aandacht besteden aan deze nieuwe sponsors, of sponsors die hun contract weer verlengd hebben. Vandaag is het de beurt aan een nieuwe Topsponsor, die zich voor minimaal 3 jaar met Spirit verbonden heeft: Tru Marine uit Schiedam.

    Tru Marine is gespecialiseerd in onderhoud, reparatie, revisie en levering van reserve onderdelen ten behoeve van de scheepvaart, energieopwekking en lokomotieven. Managing director Michel Diesveldvertelt enthousiast over de wereld waarin True Marine zich begeeft. "We werken eigenlijk werldwijd en hebben door de hele wereld steunpunten. Van China tot Zuid-Amerika. Overal voeren wij onze specifieke werkzaamheden uit ten behoeve van de grote rederijen in de wereld". Michel is zeer enthousiast over de samenwerking met Spirit. Nadat eerder zijn 2 zoons bij Spirit hebben gevoetbald, is vorig jaar zijn dochter begonnen in een meisjesteam. True Marine en Michel dragen het meisjes- en damesvoetbal een warm hart toe en richten hun sponsoring dan ook specifiek op die nieuwe loot aan de Spirit-boom. "Voor de meiden-teams hadden jullie al een mooie sponsor gevinden in de vorm van fietsspeciaalzaak Isendoorn uit Dordrecht. Maar toen hoorde ik dat het senioren dames team nog een sponsor zocht en ben ik daar met de mannen en vrouwen van de sponsorcommissie over gaan praten. Al snel kwamen we tot de conclusie dat dit een prachtige groep is om te sponsoren, en heb ik mijn pakket geupgrade naar dat van Topsponsor, waardoor ik naast de nodige extra publciteit ook nog eens een lidmaatschap heb van de Ondernemersclub Vrienden van Spirit heb. Ik ben nu al benieuwd naar de activiteiten". Michel is zeer enthousiast over Spirit. Een nette, toegankelijke en zeer goed georganiseerde club noemt hij Spirit. En zeker het enorm grote aantal vrijwilligers vind ik indrukwekkend. "Zo’n club ondersteun ik graag. Zij verdienen het en Tru Marine voelt zich goed in combinatie met deze prachtige club". Worden waar wij ons van Spirit graag bij aansluiten.