• Ben jij tussen de 4 en 6 jaar en wil je graag voetballen?

  Dat kan bij de vv Spirit Ukkenleague, waar je gedurende het hele jaar kunt instromen, dus wanneer je maar wilt.

  Spirit heeft al jaren een goed georganiseerde Ukkenleague, waar de jongste kinderen hun eerste stappen op het voetbalveld kunnen zetten. Op woensdag is er training van 1600-1700 uur onder leiding van gediplomeerde en ervaren trainers. De oefeningen staan in het teken van kennis maken met het spel, leren beheersen van de bal en natuurlijk veel doelpunten maken.

  Op zaterdag (meestal in de ochtend) spelen we in principe onderlinge 4 tegen 4 wedstrijdjes van 2 x 20 minuten, maar soms spelen we bij de allerjongsten 3 tegen 3, zodat ze nog meer balkontakten hebben.

  Door deze kleine partijvormen komen alle spelers lekker veel aan de bal en kunnen ze allemaal doelpunten maken.Ontwikkelen en spelplezier gaan in de Spirit Ukkenleague uiteraard boven winnen, en zo worden de leiders ook geinstrueerd.

  De Ukkenleague staat op zaterdag onder leiding van een coordinator die alles in goede banen leidt, daarbij geholpen door de leiders van de teams. Elk kind heeft zijn eigen team met een eigen leider (een vader of moeder).

  De teams hebben mooie namen zoals Barcelona, Manchester United, Bayern Munchen, Real Madrid, Juventus, etc. De club verstrekt daarbij ook shirts die horen bij die clubs.

  De Ukkenleague is een prachtige manier om kennis te maken met voetbal en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken in een fijne en veilige sportomgeving.

  Kom eens kijken hoe het is om bij vv Spirit te voetballen, dan kunnen wij laten zien wat een sportieve en leuke voetbalvereniging wij zijn.

  Je mag vrijblijvend een aantal keer meetrainen: mail even naar ukkencoordinator@vvspirit.nl of bel of app met 06-22220364 (Harry Oudshoorn)