• Vernieuwde Corona maatregelen per 14 oktober

Naar aanleiding van de nieuw aangekondigde Corona-maatregelen voor o.a. teamsporten is het Spirit Outbreak Team weer bij elkaar geweest om de gevolgen hiervan te bespreken en natuurlijk met name  te zien hoe we al onze leden ook de komende weken weer aan het sporten houden, want dat gaan we natuurlijk doen! Daar kunnen jullie op rekenen!!

Voor de jeugd blijven we doordeweeks gewoon trainen, volgens het reguliere schema. Voor de senioren wordt er een aangepaste training aangeboden voor “teams” van maximaal 4 personen op 1.5 meter afstand, op basis van nog te verschijnen richtlijnen.

Op zaterdagen zullen er voor alle jeugdteams onderlinge wedstrijden worden georganiseerd, startende 31 oktober. Voor senioren eventueel ook trainingen op zaterdag. Zaterdag 17 en 24 oktober zal er op aanvraag een beperkt programma mogelijk zijn, zodat we ons in de tussentijd kunnen voorbereiden op de zaterdagen die volgen. We rekenen op ieders aanwezigheid en verantwoordelijkheid, zo kunnen we met elkaar lekker blijven sporten.

Ondanks de lastige omstandigheden kunnen alle leden weer op Spirit rekenen! Samen zijn wij Spirit!

Verdere communicatie vindt plaats via de website, social media en de team-apps.

Het vernieuwde protocol kunt u weer vinden op: https://www.vvspirit.nl/corona-maatregelen

Voor vragen kunt u altijd terecht bij sot@vvspirit.nl

Met z'n allen gaan we het redden. Stay safe!

Met sportieve groet,

SOT v.v. Spirit