• Vernieuwde kledinglijn Spirit met 25% Korting in de nieuwe clubwebshop!

De clubwebshop is vernieuwd! Op de homepage van onze website www.vvspirit.nl  staat rechts boven een button waarmee je gemakkelijk toegang krijgt tot de vernieuwede webshop. In de shop waarin alle Quick sportkleding verkrijgbaar is, krijg jij als V.V. Spirit lid 25% korting. Wanneer je rechts bovenin op vvspirit.voetbalstraat.nl de clubcode spirit0180 invult bij ‘Inloggen’, veranderen alle prijzen. Scoor een nieuwe trainingsset, mooie schoenen, je eigen voetbal of een lekker jack en ga volledig in stijl. Ook kan je nu terecht voor je casual kleding, zoals truien, vesten en snakers. Vergeet niet in te loggen met de speciale club INLOGCODE spirit0180 voor speciale Spirirt-kortingen.

Voordelen van VVSPIRIT.VOETBALSTRAAT.NL:

• Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd
    • 15% van je aankoopbedrag gaat naar de vereniging
    • Je kunt kiezen uit producten met of zonder V.V. Spirit clubbadge
    • Personaliseer je product door je naam, initialen of nummer erop te drukken
    • Keuze uit het gehele Quick assortiment

Ook niet voetballende broertjes, zusjes of andere familieleden of vrienden kunnen hun Quick sportkleding met 25% korting bestellen in deze webshop. Zij moeten dan wel gebruik maken van de zelfde club inlogcode.

Neem snel een kijkje op vvspirit.voetbalstraat.nl en log in met spirit0180 voor je korting!