• VOC Mo 17-1- VV Spirit Mo 17-1

Na de valse start verleden week tegen BSC 21 met 5-6 verlies, waar we eigenlijk niet kansloos waren maar niet effectief genoeg.
    Moesten we vandaag naar het elitaire maar altijd keurige VOC.
    We missen wel wat basis spelers waaronder onze keeper dus we waren wel wat ongerust.
    De plekken werden overgenomen door youngsters uit de Mo 15 en de keepers positie werd overgenomen door een heldhaftige veld speester.
    Eigenlijk wennen we er wel aan geen kleedkamer bespreking op het veld maar ook was het clubgebouw gesloten.
    Redelijk normaal in het nieuwe nu, eerlijk gezegd ben ik blij dat er gevoetbald wordt dus de Corona regels worden dankbaar door de Mo 17 opgevolgd.
    De vraag is hoe werd er gevoetbald nou we vlogen uit de startblokken en we lieten de tegenstander alle hoeken van het veld zien.
    Standaard krijgen we 2 doelpunten tegen daar tegenover staat dat we zelf 15 keer scoren dus positief aan de eindstreep.
    Goed resultaat waar alle doelstellingen opgelegd door de leiders werden gehaald.