• Voetbalschool

De Supertrainingen in een ander jasje!

Vanaf het seizoen 2021/2022 staan de Supertrainingen van Spirit onder leiding van een geheel nieuw team aan trainers en wordt de coordinatie verzorgd door Kylian Kouwenberg, Danique Slot (Vrouwen 1) en Robbin Brouwer (Mannen 1). Daarnaast heeft het voetbalprogramma een nog uitdagender en gevarieerder opzet gekregen. Zowel in het najaar als het voorjaar is er een trainingsblok van 8 weken bestaat opvolgend uit 2 techniektrainingen, 2 thematrainingen, 2 techniektrainingen en 2 thematrainingen. Als voorproefje is SBV Excelsior één van de thema’s.
    Ook niet-leden kunnen m.i.v. seizoen 21-22 meedoen!

De eerste Supertraining start op vrijdag 24 september 2021. Begin september gaan de uitnodigingen de deur uit via de e-mail, social media en de team-apps. Ook niet-leden kunnen zich aanmelden. Aanmelden kan via een mail met je naam en team via voetbalschool@vvspirit.nl

Vertel het tegen al je vriendjes en vriendinnetjes en laten we er weer een groot voetbalfeest van maken! ⚽

De Spirit Voetbalschool

Vanaf 2011 is Spirit al actief om naast de reguliere trainingen extra trainingsmogelijkheiden voor alle kinderen aan te bieden, alles onder de naam ‘Spirit Voetbalschool’. Denk hierbij aan de Supertrainingen, de Zomer Voetbal Clinics, de Excelsior Clinics & Voetbaldagen en de Spirit Ukkenleague. Ons uitgangspunt is daarbij zoals altijd: “Kinderen met plezier nog beter leren voetballen”.

Spirit is trots op deze activiteiten, zeker in een tijd waar veel clubs dure voetbalscholen in moeten huren om dit soort activiteiten aan te kunnen bieden. Bij Spirit doen we dit natuurlijk zelf o.l.v. eigen Spirit-mensen.

Supertraining

De Supertrainingen bieden extra trainingsuren aan o.l.v. spelers en speelsters van de Spirit Mannen- en Vrouwenselectie en studenten van het Albeda-college. Extra uren waarin je met name aan je techische skills kunt werken en deze kunt toepassen in diverse kleine voetbalvormen waarin je veel aan de bal komt!

De Supertrainingen zijn altijd 8 vrijdagmiddagen in het najaar (September – November) en 8 vrijdagmiddagen in het voorjaar (Maart – Mei) van 17:30 tot 18:30.

Iedereen geboren tussen 2008 en 2014 (Onder 7 t/m Onder 13) kan zich aanmelden. Let op: ook als je vorig jaar hebt meegedaan moet je je nu opnieuw aanmelden.

De data in het seizoen 21/22 zijn als volgt:

Najaar: 24 Sep. / 1-8-15-29 Okt. / 5-12-19 Nov. (22 Okt: vakantie)
    Voorjaar: 11-18-25 Maart / 1-8-15 Apr. / 13-20 Mei (22/29 Apr/6-Mei: vakantie)

De Supertraining is een extra training en dus geen vervanging van de reguliere training die van maandag t/m donderdag plaatsvindt! De kosten voor leden zijn 30 euro per persoon, dat is inclusief een gave bal ter waarde van 15 euro die je bij de 1e training krijgt, mag houden, en elke week weer meeneemt naar de training! Niet-leden betalen 60 euro voor 16 trainingen, ook inclusief bal!

Inschrijving kan via een mail naar voetbalschool@vvspirit.nl ovv naam, team, mailadres.

Excelsior Clinics en Voetbaldagen

Spirit is al jaren samenwerkingspartner van de profopleiding van Excelsior en sinds 2020 is er ook een extra, exclusieve, samenwerking met de Vrouwentak van Excelsior om het meisjesvoetbal in de regio Krimpenerwaard te stimuleren. In dat kader worden er jaarlijks meerdere Clinics en Voetbaldagen georganiseerd o.l.v. trainster en spelers/speelsters van Excelsior in o.a. oktober, in mei en in de zomervakantie. Aanmelden via clinic@vvspirit.nl

Ukkenleague

Spirit heeft al jaren een goed georganiseerde Ukkenleague, waar de jongste kinderen hun eerste stappen op het voetbalveld kunnen zetten. Op woensdag is er training van 1600-1700 uur onder leiding van gediplomeerde en ervaren trainers. De oefeningen staan in het teken van kennis maken met het spel, leren beheersen van de bal en natuurlijk veel doelpunten maken.

Op zaterdag (meestal in de ochtend) spelen we in principe onderlinge 4 tegen 4 wedstrijdjes van 2 x 20 minuten, maar soms spelen we bij de allerjongsten 3 tegen 3, zodat ze nog meer balkontakten hebben.

Je kunt altijd mee komen doen, je kunt namelijk hett hele jaar instromen. Voor vragen of bij interesse kun je mailen met ukkencoordinator@vvspirit.nl

Zomer Clinics

Aan het einde van het seizoen organiseert Spirit de jaarlijkse Zomer Voetbal Clinics. Nog even lekker voetballen als het seizoen erop zit, de velden leeg zijn en het zonnetje schijnt. Meestal de laatste 2 zaterdagen van juni en de eerste zaterdag van juli wordt er een uur lang getraind in allerlei uitdagende oefenvormen. Ook voor niet-leden, dus een leuke kans om vriendjes en vriendinnetjes kennis te laten maken met vv Spirit! Inschrijven kan per begin juni, de start wordt anagekondigs via social media, de teamapps en de mail.

Aanmelden via clinic@vvspirit.nl