• Voetbalschool

Met ingang van seizoen 2011/2012 hebben we alle extra voetbal leeractiviteiten die we de jeugd aanbieden, geplaatst onder de vlag van de "Spirit Voetbalschool". Naast de Techniektraining zullen eveneens activiteiten zoals de Zomer Voetbal Clinics, het KNVB Straatvoetbal-toernooi en de Spirit Ukkenleague onder de Spirit Voetbalschool vallen.

De oprichting van de Voetbalschool past in het beleid om voor de Spirit-jeugd voortdurend nieuwe activiteiten te ontplooien om hen met plezier nog beter te leren voetballen. Met de nadruk op "plezier", de basis van alle sport, en op "nog beter", want ook in de reguliere trainingen en wedstrijden wordt door de vele trainers en leiders al met succes gewerkt aan de ontwikkeling van onze jeugdspelers.voetbalschool

Na 7 succesvolle jaren extra Techniektraining gaan we natuurlijk ook in het nieuwe seizoen 2016/2017 bij Spirit onder de vlag van de Spirit Voetbalschool extra Techniektraining voor jullie organiseren. Dit jaar zal de oefenstof vernieuwd worden, waar door deze leuker en uitdagender zal zijn dan de voorgaande jaren.

Net als vorig jaar zal er weer een grote groep vrijwillige trainers klaarstaan voor het geven van de trainingen, waarvan een groot gedeelte jongens die bij Spirit in de A-selectie van de senioren spelen.

We gaan weer 2 x 8 trainingen organiseren op 8 vrijdagmiddagen in het najaar en 8 vrijdagmiddagen in het voorjaar. De tijd is van 17.30-18.15 uur.

Data als volgt:

Najaar: Vrijdag 21-28 September, 5-12-19 Oktober, 2-9-16 November (LET OP: 26 oktober geen trainen ivm vakantie)

Voorjaar: 8-15-22-29 Maart/ 5-12-19-26 April

Iedereen geboren tussen 2007 en 2012 (Onder 7 t/m  Onder 12) kan zich aanmelden. Bij de meiden kunnen ook geboortejaren 2004, 2005 en 2006 (MO13/MO15) meedoen.  Let op: ook als je vorig jaar hebt meegedaan moet je je nu opnieuw aanmelden.

Je kunt alleen meedoen als je jezelf inschrijft voor sluiting van de inschrijftermijn (dinsdag 18 september). De Techniektraining is een extra training en dus geen vervanging van de reguliere training die van maandag t/m donderdag plaatsvindt!

De kosten zijn 30 euro per persoon, maar dat is inclusief een gave bal ter waarde van 15 euro die je bij de 1e training krijgt, mag houden, en elke week weer meeneemt naar de training!

Inschrijving kan via een mail naar voetbalschool@vvspirit.nl of een app naar 06-51460578 (Bas Jonker) ovv naam, team, mailadres.