• Vuurwerkverbod op gehele complex Spirit

Het bestuur heeft besloten met onmiddelijke ingang het in bezit hebben en/of ontsteken van ALLE soorten vuurwerk op het terrein van VV Spirit te verbieden. Dit in verband met regelgeving van de KNVB en excessen die in het verleden hebben plaatsgevonden. Vorig jaar is er tijdens 2 wedstrijden (o.a. de streekderby tegen DCV) voor duizenden euro's schade aangericht aan het speelveld.

Dit verbod geldt voor zowel knal- als siervuurwerk, alsmede Bengaals vuur. Voor en tijdens de wedstrijd a.s. zaterdag tegen DCV zal er door professionele beveiliging vooraf en tijdens de wedstrijd gecontroleerd worden en indien nodig handhavend worden opgetreden. Personen die ondanks dit verbod toch vuurwerk in bezit hebben zullen van het terrein worden verwijderd en de namen zullen door de beveiliging worden doorgegeven aan de besturen van zowel DCV als Spirit. Disciplinaire maatregelen als gevolg van deze overtreding kunnen een gevolg zijn.