• vv Spirit JO15-1 - Jodan Boys JO15-1

Wedstrijd verslag : Spirit JO15-1 – de Jodan Boys JO15-1 zaterdag 5 september 2020

10.32 uur de wedstrijd begint met in de wissel: Max, Nick, Melvin, Luca, en Lars (geblesseerd).
    Ik heb me laten vertellen dat de Jodan Boy jo15-1 divisie spelen en dus hoger ingedeeld zijn dan Spirit.
    In het begin gaat de wedstrijd nog een beetje gelijk op, na 4 minuten spelen krijgt de Jodan Boys (later JB te noemen) een vrije trap welke in de muur word geschoten.
    10.44 uur JB hebben een snelle aanval (ze hebben snelle jongens op verschillende posities) waaruit de 0-1 word gescoord.
    10.49 uur komt er een corner voor JB de bal word slecht verwerkt door Spirit 0-2.
    Na 26 minuten spelen komt er een aanval voor Spirit, de bal gaat over, jammer.
    Je ziet het verschil in niveau maar onze jongens houden goed stand, het kost aardig wat inspanning maar toch knap om na een half uur spelen nog maar met 2-0 achter te staan tegen zo’n goede tegenstander.
    Na 28 minuten krijgt JB een kans, bal op de paal, kort er na weer een kans voor Spirit waar geen doelpunt uit komt, na 29 minuten spelen komt er een corner voor de JB waar niets uit komt, goed verdedigd van onze jongens, een minuut later weer een corner welke ook weer goed verwerkt word door onze verdediging.
    3 minuten voor rust krijgt Spirit nog een vrij trap welke net naast gaat.
    11.11 uur rust onze jongens houden zich prima tegen een sterkere tegenstander.
    11.24 de 2e helft begint met een wissel aan onze kant Ryan gaat er uit voor hem in de wedstrijd komt Melvin.
    11.27 uur een hele goede aanval van Spirit, bal op de lat jammer wellicht had dit de aansluiting kunnen zijn.
    Twee minuten later nog een kans voor (grote) Melvin, jammer naast, hieruit volgt nog een corner en daarna nog één maar ook hier komt niets uit.
    Uit de tegen aanval (snelle uitval van de JB) volgt de 0-3 waarbij de bal net over de lijn bleek te zijn.
    11.37 uur gaan de JB wisselen 3 wissels tegelijk, een minuut later word K’shan gewisseld voor Nick, weer 2 minuten later krijgt de keeper van de JB een gele kaart voor een harde overtreding op Melvin.
    11.43 Sven gaat er uit voor Max, en weer 2 minuten later maken de JB 0-4 door een (mooie) snelle aanval.
    Weer 3 minuten later valt de 0-5 zo te zien zijn onze jongens echt moe gestreden, en begrijpelijk tegen een veel sterkere tegenstander, op het zelfde moment word Thomas gewisseld voor Luca, welke het nog voor de laatste 13 minuten mag proberen.
    11.49 uur een vrij trap op een gevaarlijke plek voor de JB 0-6 in de kruising (onhoudbaar).
    In de resterende minuten zijn er nog wat aanvallen en een corner voor de JB maar hier komt niets meer uit de wedstrijd is gepeeld, 12.01 uur de scheidsrechter fluit voor het einde van de wedstrijd, jammer verloren maar met opgeheven hoofd omdat de tegenstander gewoon een maatje te groot was, nogmaals goed gestreden maar verloren, in de competitie zal het zeker beter gaan.