• Wie wil er verven?

Zoals jullie wellicht weten wordt onze kantine grondig verbouwd. Een geheel vernieuwde ingang, bar en keukengedeelte maken dat we volgend seizoen nog meer kunnen genieten van ons prachtige clubgebouw. Tot nu toe is alles door onze eigen mensen gerealiseerd. Het resultaat is (mogen we wel zeggen) geweldig. Deze mensen verdienen uiteraard een heel groot compliment en dank, maar daar komen we in een later stadium op terug. Waar we nu naar op zoek zijn, zijn mensen die willen helpen met wat verfwerk. Zo moeten de wanden een andere kleur geverfd worden en indien mogelijk nog wat andere zaken. Je hoeft echt geen professionele schilder te zijn. Je hoeft uiteraard niet persé lid te zijn van Spirit. We zijn bijvoorbeeld nadrukkelijk ook op zoek naar ouders of andere familieleden van jeugdleden. Voor het benodigde materiaal wordt gezorgd. Wanneer je bijvoorbeeld maar 1 of 2 avondjes kan, zijn we ook al mee geholpen. Kortom: kan je in de periode 1 t/m 20 augustus 1 of meerdere keren ons helpen met schilderen (mag dus ook in de avonduren), schrijf dan een e-mail naar info@vvspirit.nl en geef even aan wanneer je zou kunnen. Onze dank is bij voorbaat al heel groot.