• #wijdoengelukkigwelmee!

Na een roerige week waar de hashtags om onze oren vlogen en Famke Louise geen vrienden maakte, was het vandaag tijd voor de 4e competitiewedstrijd van de meiden, met als doel natuurlijk winnen om de koppositie te behouden!
    8 uur aanwezig, want om 8:30 uur wordt er bij Spirit afgetrapt. Blijft een moeilijk tijdstip voor de meeste meiden en supporters :(..maar bij aankomst om 8:30 uur stonden er al genoeg vertrouwde gezichten langs de lijn, de man met de rugzak viel op, en de coach had zijn korte broek ingewisseld voor een lange! Wat overigens niet nodig bleek te zijn, want tegen alle voorspellingen in, werd het een prachtige, zonnige dag!
    Maar goed, de eerste minuten ging Spirit prima van start, helaas meteen 2 grote gemiste kansen, en de Zwervers maakten na 5 minuten al 0-1. Spirit pakte de draad weer op en in de 10e minuut maakte Nikki, met een prachtig afstandschot de 1-1. Het spel ging wat gelijk op, en met een uit bal van Nikki naar Evie, die de bal doorspeelde naar Elize, die een voorzet gaf op Jayda, werd dit goede samenspel beloond met een doelpunt: 2-1! Met de rust in zicht maakte Nina, met een schitterend afstand schot, bijna het 3e doelpunt, maar de uitblinkende keepster van Zwervers wist deze net uit de kruising te halen. De 2e helft kende de gebruikelijke ups en downs, waarin vooral het goede verdedigingswerk van Djamilla en Nina op viel en Yana steeds goed haar medespeelsters wist te vinden! Er waren nog kansen aan beide kanten, en Lieke wist nog een hard schot fantastisch uit haar doel te houden. Spannend tot het einde, een ware thriller voor de niet-neutrale supporter...maar bij het laatste fluitsignaal stond toch mooi die 2-1 nog op het bord...hulde! Volgende week ARC uit in Alphen, 7:15 uur in de auto, dan mochten we vandaag niet klagen toch?
    Het bleef nog lang onrustig bij Spirit...:)